Informazioni
Recensioni
Voti
YOUR NAME
YOUR TEXT
DT
YOUR NAME.
YOUR TEXT.
DT
YOUR NAME
FILENAME
  • SIZE
  • js
YOUR TEXT.
DT
OTHER NAME
OTHER NAME
OTHER TEXT MESSAGE.
DT
OTHER NAME
OTHER TEXT MESSAGE.
DT
OTHER NAME
OTHER NAME
FILENAME
  • SIZE
  • js
OTHER TEXT MESSAGE.
DT
OTHER NAME
OTHER NAME is typing...

DAY (yesterday,and so on)

Sluurpy Guest
Natalia Makhova
(Përkthyer nga Google) Është një vend i mrekullueshëm me shërbim të shkëlqyeshëm dhe ushqim shumë të shijshëm. Ekipi është mjaft i dobishëm dhe komunikues. Ky restorant padyshim që ia vlen të vizitohet. (Origjinali) It’s a lovely place with great service and very delicious food. The team is quite helpful and communicative. This restaurant is definitely worth a visit.
Sluurpy Guest
Sassy and Smart Assy
(Përkthyer nga Google) Restoranti ndodhet në një rrugë të qetë dhe të bukur dhe mund të arrihet përmes një rruge këmbësorësh të populluar mirë dhe të gjallë. Restoranti në vetvete është vërtet komod. Ajo përmban vende të brendshme dhe të jashtme. Ushqimi ishte i shijshëm dhe porcionet ishin me madhësi të mirë, ndërsa stafi ishte i dobishëm (Origjinali) The restaurant is situated in a quiet and lovely street and can be accessed via a well populated and lively pedestrian street. The restaurant itself is really cozy. It features indoor and outdoors seating. The food was delicious and the portions were well sized, while the staff was helpful
Sluurpy Guest
Pjerin Dh
Makarona shum te shijshme 🍝
Sluurpy Guest
Ola Roshi
Gjithcka ishte shum e shijshme .bravo .👏👏
Sluurpy Guest
Gentian Balliu
Hahet shume mire
Sluurpy Guest
Ardit Mani
Me zotni shkodre
Sluurpy Guest
Diana “Diana” Fresku
Cdo gje teper mire , kualitet teper i larte i pjatave.
Sluurpy Guest
Sebastian Dionizi
Restoranti me i mire per makarona. provoni tris. The best restaurant for pasta. Try tris.
Sluurpy Guest
Griselda Cuni
Ciao, sto cercando il menù di PASTA E VINO, qualcuno può aiutarmi?
5 months ago
New messages