Informazioni
Recensioni
Voti
YOUR NAME
YOUR TEXT
DT
YOUR NAME.
YOUR TEXT.
DT
YOUR NAME
FILENAME
  • SIZE
  • js
YOUR TEXT.
DT
OTHER NAME
OTHER NAME
OTHER TEXT MESSAGE.
DT
OTHER NAME
OTHER TEXT MESSAGE.
DT
OTHER NAME
OTHER NAME
FILENAME
  • SIZE
  • js
OTHER TEXT MESSAGE.
DT
OTHER NAME
OTHER NAME is typing...

DAY (yesterday,and so on)

Sluurpy Guest
Anxhelo Ballaci
(Përkthyer nga Google) Unë kam qenë dy herë këtu dhe ushqimi është i shkëlqyeshëm dhe i shijshëm. Stafi ishte miqësor dhe i dobishëm. Vendi është i pastër dhe i qetë. Do ju rekomandoja karkaleca me pana. (Origjinali) I have been here twice and the food is great and delicious. Staff was friendly and helpful. Place is clean and quiet. I would recommend you shrimp with pana.
Sluurpy Guest
Nikos Kapsomenakis
(Përkthyer nga Google) Ky perlë e vogël është një nga restorantet më të mirë të peshkut në Tiranë. Gjithçka është e freskët dhe me shumë shije. Peshku gatuhet në kripë. Unë gjithashtu sugjeroj të provoni një shumëllojshmëri të peshkut crudo nëse ju pëlqen ky lloj peshku. Stafi është shumë miqësor dhe i etur për t'ju shërbyer. Shumë e rekomanduar (Origjinali) This little gem is one of the best fish restaurants in Tirana. Everything is fresh and very tasteful. Fish is cooked in salt. I also suggest trying crudo fish variety if you like this type of fish. Staff is very friendly and eager to serve you. Highly recommended
Sluurpy Guest
Aleks Marino
(Përkthyer nga Google) Më e keqja ndonjëherë. Dikur ishin mirë, por tani është një nga më të këqijtë. Ata nuk interesohen vërtet për klientët e rinj kur tryeza e tyre është pothuajse e mbushur, ata ju shtyjnë të merrni peshk që nuk është i mirë, por është vetëm ajo që ata duhet të shesin për sot. Ata përdorin karkaleca të ngrirë dhe të vegjël në pjatën e tyre me ushqim deti me makarona / rizoto dhe më tepër nëse nuk pyet, ata nuk do t'ju shërbejnë falas Lemon Sorbetto, por nëse e kërkoni, ata do t'ju sjellin. Uau. Gjithsesi. Ka rrugë alternative më të mirë aty pranë, veçanërisht nga Materniteti i Ri në anën tjetër të urës. Herën e fundit do të vizitoj Alteo. (Origjinali) Worst ever. They used to be ok, but now is one of the worst. They dont really care about new customers when their table are almost full, they do push you to take fish that is not good but is just what they need to sell for today. They use frozen and small shrimps in their pasta/risotto seafood dish and more overly if you dont ask, they wont serve you for free the Lemon Sorbetto, but if you ask for it they will bring it to you. Wow. Anyhow. There are way better alternative nearby, especially by the Materniteti i Ri ok the other side of the bridge. Last time I will be visiting Alteo.
Sluurpy Guest
Alba Tujani
(Përkthyer nga Google) Ushqim deti të mahnitshëm. Gjithçka që kam provuar është e shijshme. Sidomos përzierjen e skuqur të ushqimeve të detit dhe sallatës së detit të ftohtë. Rekomandohet shumë (Origjinali) Amazing seafood. Everything I’ve tried is delicious. Especially the fried mix seafood and cold sea salad. Highly recommend
Sluurpy Guest
Sherly
(Përkthyer nga Google) Kemi ardhur këtu për drekë dhe ushqimi është i shijshëm dhe i freskët. Kemi ardhur menjëherë përpara se dyqani të hapet në 12:00. Tavolinë për dy dhe ata na pritën me buzëqeshje. Prodhime deti të skuqura të porositura; calamari & karkaleca deti për ushqime të shijshme dhe ushqime deti për kryesore. Të gjitha dolën në kohë të përsosur, të freskëta dhe makaronat janë gatuar në mënyrë të përsosur; al dente me karkaleca dhe kallamar te perzier. Adrian është i vëmendshëm dhe mikpritës, flet anglisht mirë dhe ai e di se çfarë po bën për të siguruar që ne të kemi përvojën më të mirë. Në fund të vaktit tonë, ata gjithashtu na dhanë dy filxhanë sherbet dhe kjo është vërtet freskuese. Çmimi është i përballueshëm për prodhimet e detit të freskëta që merrni. Duhet të vizitoni reston kur të vini në Tiranë. (Origjinali) We came here for lunch and the food is delicious and fresh. We came right before the shop is opened at 12pm. Table for two and they welcomed us with smiles. Ordered fried seafood; calamari & prawns for entree and seafood linguine for the main. All came out in perfect time, fresh and pasta is perfectly cooked; al dente with mixed of shrimp & squid. Adrian is attentive & hospitable, speaks English well and he knows what he’s doing to ensure we have the best experience. By the end of our meal, they also gave us two cups of sorbet and that’s really refreshing. Price is affordable for the fresh seafood that you get. Must visit resto when you come to Tirana.
Sluurpy Guest
Arben Orhani
(Përkthyer nga Google) Ushqim peshku mediokër, si çdo restorant peshku në qytetin e Tiranës, gjëja më e mirë ishin njerëzit që na ftuan për darkë! Çmimet janë të njëjta si kudo përreth: më të larta se cilësia, gjysma e sasisë, shumë e shtrenjtë! (Origjinali) Mediocre fish food, like every fish restaurant in Tirana city, the best thing were the people who invited us for diner! Prices are same as everywhere around: higher than quality, half quantity, very expensive!
Sluurpy Guest
Antonello Colosimo
(Përkthyer nga Google) Kthimi në vendet ku keni qenë tashmë është një rrezik shumë i lartë, sepse surpriza negative po fshihet. Nga ana tjetër, ky rrezik nuk zbatohet kur ktheheni te Alteo pas disa vitesh. Vendi ka mbetur i njëjtë, me një ambient të jashtëm shumë të ngurtë dhe të freskuar mirë dhe një ambient modern me mure tullash të lyer me ngjyrat e detit. Shefi i kuzhinës ka ndryshuar dhe quhet Ardian: është një shqiptar i këndshëm me përmasa të konsiderueshme dhe me një buzëqeshje të mirë e të sjellshme. Ju mirëpret me një mirëseardhje në italisht të përsosur dhe ju shoqëron në banakun e peshkut, i freskët edhe të dielave, ku i gjithë deti i Vlorës është plot me peshq. Ai mësoi italishten dhe si të gatuante në mënyrë hyjnore nga një kuzhinier napolitan, Silvano, i cili punonte në anijet turistike. Të vendosësh se çfarë të hash është si të zgjedhësh mes Giotto dhe Cimabue. Fillon me bukë të ngrohtë e të lyer me gjalpë mbi të cilën vendosen feta salmon dhe açuge shumë të shijshme. Vazhdon me ushqime deti të papërpunuara (karpacio me peshk të kuq, karkaleca deti dhe skampi të papërpunuara në salcë limoni dhe kokrra shege): një ëmbëlsi e vërtetë!. Vazhdojmë me linguine fituese të çmimit Oscar me scampi: al dente dhe e shijshme si kurrë më parë. Më pas vijnë barbunët, shumë të freskët dhe të kockëruar mirë, të pjekur në skarë.Diçka e shkëlqyer! Përfundon me një sufle me çokollatë të zbukuruar me një lugë akullore. Të gjitha të lara me një chardonnay Italo Cescon me cilësi të shkëlqyer. Fatura është shumë e vogël për një darkë të kësaj cilësie. Në vendin e shqiponjave ka një edhe më mbretërore. (Origjinali) Ritornare nei posti dove si è già stati è un rischio davvero alto perché la sorpresa,negativa,è in agguato. Tale rischio,invece,non si corre tornando da Alteo dopo alcuni anni. Il locale è rimasto lo stesso ,con un dehor molto catrino e ben rinfrescato e l’interno moderno con mura in mattoncini dipinti con i colori del mare. Lo chef è cambiato e si chiama Ardian:è un simpatico albanese di stazza notevole e con un sorriso buono e gentile. Ti accoglie con un benvenuto in perfetto italiano e ti accompagna al banco del pesce,fresco anche di domenica ,dove c’è l’intero mare pescoso di Valona. Ha imparato l’italiano e a cucinare divinamente da uno chef napoletano,Silvano,che lavorava sulle navi da crociera. Decidere cosa mangiare è come scegliere tra Giotto e Cimabue. Si comincia con pane caldo e imburrato su cui vengono poggiate fettine di salmone e di acciughe molto saporite . Si continua con crudi di mare(carpaccio di scorfano,gamberoni e scampi crudi in salsetta al limone e chicchi di melograno):una vera soavità!. Si prosegue con linguine agli scampi da Oscar:al dente e saporiti come non mai. Dopo arrivano le trriglie,freschissime e ben spinate,alla griglia.Qualcosa di superbo! Si conclude con un soufflé al cioccolato ornato da una pallina di gelato. Il tutto innaffiato da uno chardonnay Italo Cescon di ottima qualità. Il conto è davvero esiguo per una cena di tale qualità. Nel paese delle aquile ce n’è una ancora più regale.
Sluurpy Guest
Alda Hoxha
Nje nder restorantet me te privilegjuar Ne Tirane mban emrin ALTEO 🌟 Sepse.. Aty gjen Pasterti Cilesi dhe Korrektesi..👏
Sluurpy Guest
e k
Ciao, sto cercando il menù di Restorant Alteo, qualcuno può aiutarmi?
1 month ago
New messages