Information
Reviews
Votes
YOUR NAME
YOUR TEXT
DT
YOUR NAME.
YOUR TEXT.
DT
YOUR NAME
FILENAME
  • SIZE
  • js
YOUR TEXT.
DT
OTHER NAME
OTHER NAME
OTHER TEXT MESSAGE.
DT
OTHER NAME
OTHER TEXT MESSAGE.
DT
OTHER NAME
OTHER NAME
FILENAME
  • SIZE
  • js
OTHER TEXT MESSAGE.
DT
OTHER NAME
OTHER NAME is typing...

DAY (yesterday,and so on)

Sluurpy Guest
Erald Beqo

Shumë ambient i këndshëm familiar. Natyra dhe qetësia mbizotëron në këtë vend. Për fëmijët ka dhe lodra.

Sluurpy Guest
armand rakipi

Ushqim cilesor dhe nje super sherbim

Sluurpy Guest
Jovan Rusku

Tani per ''Sheqer Pikant'' fjalet jane te pakta dhe une po ja le kesaj pjate qe kam shijuar atje, besoj flet me mire sesa une .Ju faleminderit.

Sluurpy Guest
Ilir Buda

Gatime te shijshme. Sallata me spinaq super!

Sluurpy Guest
Altin Buka

Ambjent shume I bukur prane Parkut te Tiranes. Ajer I paster dhe natyre e qete me lodra per femije dhe ambjente relaksuese. Nuk duket te kete menaxhim te mire dhe mirmbajtje sepse ambjentet pervecse kane bukurine natyrore nuk kane asnje kujdesje

Sluurpy Guest
Diamant Gashi

Nqs deshiron te jesh larg zhurmes, rremujes dhe ajrit problematik te qenders se tiranes , atehere ky vend esht ideali per relax. Aty ku natyra harmonizohet me gatimin e shkelqyer te guzhines se Sheqerit pikant, eshte gjynof"sic thon tironcit" te mos e vizitosh. Sheqer Pikant, the best or nothing🤗

Sluurpy Guest
Ervaldo Rudaj

Shërbimi ishte i mirë, por nuk kishte menu, dhe pjatat na u sugjeruan nga stafi, na pyetën vetëm çfarë mishi kërkonim dhe pasi i thamë që donim vici, na bëri një sugjerim kamerieri por nuk na tha cfarë cilsie mishi ishte ose ndonjë të dhëne tjetër. Në fund të drekës kur kërkuam pagesën doli që sugjerimi që kishte bëtë kamarieri që ishte vetëm për 2 persona kushtonte sa gjysma e faturës. Prandaj kërkoni menu edhe po sjua solli stafi në fillim.

Sluurpy Guest
Deadly King

Nje sherbim skandaloz, cilsia ushqimit shume e ulet? Ambienti jashte shume pis. Porositem nji shishe vere, kerkuam te dyten nuk kishte me!

Sluurpy Guest
Sluurpy Guest

Ciao, sto cercando il menù di Sheqer Pikant, qualcuno può aiutarmi?

1 year ago
New messages